Een laag zelfvertrouwen kan zich op verschillende manieren uiten. Je kunt je neerslachtig voelen omdat je een laag zelfbeeld hebt. Het kan ook zijn dat je stress ervaart omdat je perfectionistisch bent of faalangstig. En tot slot kan het voorkomen dat je onderpresteert omdat je onvoldoende op je eigen capaciteiten durft te vertrouwen.

Wij hebben een zelfvertrouwen coaching methode ontwikkeld waarmee deze problematiek voor een belangrijk deel verholpen kan worden.

Bij het IvPP geloven we in het belang van wetenschappelijk onderbouwde interventies. Daarom hebben we in samenwerking met de Vrije Universiteit Amsterdam onderzoek gedaan naar de beste methode om meer zelfvertrouwen te krijgen. We hebben dit onderzocht door onze training aan ruim 100 mensen te geven en te kijken wat het resultaat is. Hieruit bleek dat deelnemers met behulp van onze methode een significante stijging in hun zelfvertrouwen lieten zien.

Jij kunt nu direct starten met een coachingstraject dat is gebaseerd op deze methode.

Onze manier van werken

Specifiek aan onze methode is dat we zowel werken aan je waardigheid, als aan je vaardigheid:

Je vaardigheid is wat je kunt. Als je goed kunt schilderen, zal je zelfvertrouwen op dat gebied ook hoog zijn.

Je waardigheid is je eigenwaarde. Dit is hoe je over jezelf denkt. Als die gedachten positief zijn, zul je ook een positief zelfbeeld hebben.

Pas als deze twee onderdelen beide op een goed niveau zijn, kun je spreken van een Optimaal Zelfvertrouwen.

Om je vaardigheid en je waardigheid te versterken, werken we in de coachinggesprekken met cognitieve gedrags therapie, praktische huiswerkopdrachten en manieren om te verhelderen wat nu echt belangrijk is voor jou. Verder kunnen de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Wat is een optimaal zelfvertrouwen? Als begrijpt wat zelfvertrouwen is, zul je namelijk direct al de eerste stappen hebben gemaakt richting meer zelfvertrouwen.
  • Wat doen de meeste mensen fout als ze hun zelfvertrouwen proberen te vergroten (en hoe kun jij voorkomen dat je deze fouten maakt)?
  • De beste manier om met perfectionisme en faalangst om te gaan.
  • Wat zijn mogelijke bronnen van zelfvertrouwen? In welke situaties kun je aan je zelfvertrouwen werken?
  • Hoe kun je vol zelfvertrouwen zijn zonder arrogant of verwaand te worden?

Met onze unieke aanpak zijn we onder andere verschenen in:

 

media
 

Wat krijg je?

Het belangrijkste effect van een coachingstraject is dat je beter begrijpt waar je problemen vandaan komen én dat je begrijpt hoe je ze kunt verhelpen. Je pakt direct problemen uit de praktijk aan en probeert daar verandering in te brengen. Omdat je in het traject begeleidt wordt gedurende een lange termijn, maak je een duurzame, blijvende verandering door.

Een coachingstraject bestaat uit zes gesprekken van een uur (60 minuten). De gesprekken worden gevoerd op onze locatie in Amsterdam. Je kunt zelf bepalen wanneer je deze gesprekken wilt voeren, dit kan zowel overdag als in de avonduren. Meestal neemt het gehele traject ongeveer 2,5 maand in beslag.

Naast de gesprekken krijg je een exemplaar van het boek “Vergroot je Zelfvertrouwen” . Heb je tijdens het traject vragen of wil je iets met je coach delen, dan kun je zo vaak als je wilt via de mail contact opnemen.

Je Coach

Robert Haringsma is coach en directeur van het IvPP. Hij schreef het boek “Vergroot je Zelfvertrouwen”. Hier zijn inmiddels al ruim 10.000 exemplaren van verkocht. Hij coacht al jaren voornamelijk op het vergroten van je zelfvertrouwen en heeft dus een ruime ervaring op dit gebied.

Robert Haringsma

Jouw investering

De investering in het coachingspakket voor het vergroten van je zelfvertrouwen is 1200 euro. Omdat we particulieren willen aanmoedigen om aan hun persoonlijke ontwikkeling te werken, krijgen zij 50% korting. Je investering is dan 600 euro (prijzen zijn exclusief btw.)

We werken met een vrijblijvend intakegesprek. In dat gesprek kun je kijken of het klikt en of onze manier van werken je aanspreekt. Mocht je na dit gesprek niet door willen gaan met de coaching, dan hoef je ook niet te betalen. Als je wel besluit door te gaan, geldt het als het eerste gesprek.

In de meeste gevallen kun je binnen vijf dagen nadat je contact hebt opgenomen beginnen met de coaching. Je kunt ons contacteren op 0202604050 of via contact@ivpp.nl. Heb je liever dat wij contact met jou opnemen , dan kun je je telefoonnummer achterlaten op het formulier hiernaast.

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend intakegesprek over zelfvertrouwen coaching:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke informatie. Lees hier meer over ons privacybeleid