Bas Keyser

Directeur / Consultant

heeft psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en ook aan de New York University. De afgelopen 20 jaar werkte hij in het onderwijs als leraar. Vervolgens werkte hij bij diverse trainingsbureaus als trainer, coach en HR manager.

Robert Haringsma

Robert Haringsma

Directeur/Consultant

studeerde psychologie en doet nu promotieonderzoek aan de VU. Hij onderzoekt daar de werkzaamheid van trainingen over zelfvertrouwen en sociale vaardigheden. In 2012 verscheen zijn boek: “Vergroot je Zelfvertrouwen”.

Consultants/Trainers/Coaches

Marie Stadhouders

Marie Stadhouders

Consultant

studeerde bestuurskunde en volgde een MBA aan de Miami School of Business. Ze werkte daarna als adviseur HRM voor verschillende organisaties. Bij het IvPP verzorgt ze trajecten op het gebied van loopbaanadvies.

Pieter Stalenhoef

Pieter Stalenhoef

Consultant / Trainer

studeerde klinische neuropsychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij werkte als adviseur, trainer en opleidingsmanager. Ook volgde hij een opleiding change management (SIOO) en deed de trainersopleiding (Phoenix).

Anne Poelstra

Anne Poelstra

Consultant

heeft psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna werkte ze bij de TU Delft, Cirquest en Schouten & Nelissen. Binnen deze organisaties deed ze ervaring op als consultant, trainer en coach.

Sybren van Asma

Consultant

Sybren is trainer / coach / consultant. Hij is gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties in het ontwikkelen van een vitale werkomgeving. Daarnaast verzorgt hij onder meer trainingen Insights Discovery en agressiehantering.

Matthijs Steeneveld

Consultant/Trainer

heeft klinische psychologie gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Verder is hij gespecialiseerd in positieve psychologie, stresshantering, motivatie, sterke kanten en veerkracht. Bij het IvPP verzorgd en geeft hij onder andere mindfulnesstrainingen.

Veronique van de Sande

Veronique v/d Sande

Consultant

studeerde logopedie en sociale wetenschappen en heeft 15 jaar werkervaring als trainer en coach opgedaan binnen het kunstonderwijs en de zakelijke dienstverlening. Zij is gespecialiseerd in hospitality, communicatie en gesprekstechnieken.

Marjolein de Boer

Marjolein de Boer

Consultant

startte haar carrière in de commercie. Heeft vervolgens als areamanager bij een internationale uitzendorganisatie gewerkt. Binnen dit concern is zij tevens trainingen gaan verzorgen. Sinds 2004 geeft zij als zelfstandige diverse communicatie en managementtrainingen.

Sierdjan Westen

Sierdjan Westen

Consultant

studeerde arbeids- en organisatiepsychologie (UvA), interventiekunde (Instituut voor Interventiekunde) en is opgeleid tot coach/begeleider (Phoenix Opleidingen). Dat wat in theorie werkt, brengt hij in de praktijk. Voor het IvPP geeft hij trainingen en coaching.

Tim Theeboom

Tim Theeboom

Consultant

studeerde psychologie en werkt als onderzoeker aan de Universiteit van Amsterdam. Hij onderzoekt daar de effectiviteit van coaching. Bij het IvPP verzorgt hij coachingstrajecten en adviseert hij organisaties over het implementeren van een coachend cultuur.

Psychologen

Larisa van der Zalm

Larissa van der Zalm

GZ-psycholoog

heeft medische psychologie aan de universiteit van Tilburg gestudeerd. Vervolgens heeft zij de opleiding tot GZ-psycholoog gedaan. Verder heeft ze veel ervaring op het gebied van slaapproblemen (GGZ-instelling, revalidatiecentrum en Kempenhaeghe).

Marisse Bomkamp

Marisse Bomkamp

GZ-Psycholoog

heeft klinische psychologie aan de universiteit van Utrecht gestudeerd. Daarnaast heeft zij de opleiding tot GZ-psycholoog, cognitief gedragstherapeut en EMDR-therapeut gevolgd. Bij het IvPP is ze hoofd van de psychologiepraktijk.

eveline-van-der-burg

Eveline van der Burg

GZ-psycholoog

studeerde aan de Universiteit van Amsterdam klinische psychologie. Vervolgens heeft ze de opleiding tot GZ-psycholoog en de basiscursus schematherapie afgerond. Naast ervaring in de BGGZ heeft ze kennis over genderdysforie en seksualiteit.

Caroline Dorr

GZ-Psycholoog

studeerde klinische psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Ze werkte eerder bij een grote GGZ-instelling en deed ervaring op binnen een ziekenhuis. Zij specialiseerde zich tot GZ-psycholoog en volgde de opleiding tot EMDR-therapeut.