Leiderschap

Flexibel en doortastend leiderschap
voor de toekomst.

Een organisatie is zo sterk als haar leiderschap. Het IvPP helpt organisaties bij het ontwikkelen van haar leiders. We stomen leiders van allerlei soorten en maten klaar voor de toekomst.

Diensten

Advies

Wat voor leiderschap heeft u nodig? Hoe kunnen de huidige uitdagingen het best tegemoet getreden worden? Wij ontwikkelen een strategie om het leiderschap van jou organisatie future-proof te maken.

Lees Meer

Training

In onze op maat gemaakte trainingen, nemen we het leiderschap mee op inspirerende sessies. Daarbij willen we niet alleen leren, maar ook laten ervaren. Voor exact de soort leiderschap die de organisatie nodig heeft.

Lees Meer

Coaching

Coaching zetten gebruiken we regelmatig in combinatie met trainingen om te kunnen reflecteren op de individuele uitdagingen. Ook voor leiders met een specifiek probleem zijn deze sessies echter geschikt.

Lees Meer

Wij werken voor:

leiderschap

Geen team zonder leider

Wat is leiderschap?

Het is een hele uitdaging om een definitie van leiderschap te geven. Toch is slecht leiderschap direct te herkennen. Leiders die niet goed hun werk doen kunnen het functioneren van een compleet team onderuit halen.

Wat ons betreft is er niet één vorm van leiderschap. De manier waarop mensen aangestuurd worden hangt altijd samen met de vormgeving van de organisatie, de uitdagingen waar deze voor staat en de medewerkers die aangestuurd gaan worden. Onze trajecten zijn daarom altijd op maat en houden rekening met deze factoren. Zo kiezen we een vorm van leiderschap waar iedereen achter kan staan.

leiderschap

Onze Aanpak

stap

01. Kennismaking

Elke organisatie is anders, elke team is anders, elke leider is anders. In onze intake kijken we naar de behoefte die er op dit moment speelt binnen de organisatie.

stap

02. Ontwerp

Een training ontwerpen we het liefst samen met de klant. Op deze manier weten we zeker dat iedereen krijgt wat er nodig is. Een goed ontwerp is het halve werk.

stap

03. De training

Onze trainingen onderscheiden zich doordat ze een indruk achterlaten. Onze trainingen hebben inhoud maar weten mensen ook aan te raken en te inspireren.

stap

04. Evaluatie

Zijn de doelen gehaald? Is er nog behoefte aan individuele coaching of verdere ontwikkeling van de groep? Is de training goed beoordeeld door de leiders?

De Consultants

Bas Keyser

Bas Keyser

Senior Consultant

Marie Stadhouders

Marie Marcelle Stadhouders

Senior Consultant

Sierdjan Westen

Sierdjan Westen

Bel mij terug

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blogs over leiderschap