Insights Discovery Training

Op zoek naar een betrokken partij om de
Insights Discovery methode in uw
organisatie te introduceren?

Insights Discovery is een inspirerende methode om teamsamenwerking te versterken.  Het IvPP helpt organisaties om het meeste uit deze methode te halen.

Over Insights Discovery

De basis van de Insights Discovery methode is het invullen van een korte online vragenlijst. Op basis daarvan wordt een profiel opgesteld dat inzicht geeft in de unieke psychologische voorkeuren van mensen. Deze inzichten kunnen worden gebruikt om individuen, teams en organisaties effectiever te laten functioneren.

Kort samengevat helpt de Insights Discovery methode om inzicht te geven in jezelf en de mensen om je heen. Dat kan vervolgens als basis dienen voor een training om de communicatie te versterken, conflicten beter te begrijpen en het zelfbewustzijn van een team te verbeteren.

Waar wordt de Insights Training voor ingezet?

Een training met behulp van de Insights Discovery methode kan helpen om verschillende doelstellingen te bereiken. We noemen er hier een paar:

  • Versterken van de communicatie binnen het team
  • Betere communicatie tussen medewerkers en klanten
  • Duidelijk krijgen van de krachten en de minder sterke punten van een team
  • Creëren van een klantgerichte cultuur
  • Inzicht krijgen in de organisatiecultuur

Trainingen worden bij ons altijd als een maatwerktraject gegeven. Als u specifieke wensen of doelen heeft, kunnen we voor u bekijken of dit met de Insights methode te behalen is. Wij denken altijd graag met u mee.

Wat komt er in een Insights Training aan bod?

In de Insights training krijgen de deelnemers hun Insights Discovery profiel uitgereikt. Aan de hand van het profiel wordt de Insights Discovery methode verduidelijkt. Daarna gaat de trainer direct met de inzichten uit de profielen aan de slag. Dit wordt altijd gedaan met interactieve methoden.

Elke training wordt door ons op maat gemaakt. We sluiten altijd aan op de doelen, wensen en resultaten die u wilt bereiken. De inhoud en de duur van de training kan daardoor variëren. Een basistraining (uitreiking profiel en bijbehorende verduidelijking) kan al worden verzorgd vanaf een dagdeel.

Voorafgaand aan elke training of programma voeren wij altijd een intakegesprek met onze klanten. In dit gesprek adviseren we u graag verder over hoe we met Insights Discovery voor uw organisatie van betekenis kunnen zijn.

Meer informatie over de Insights Discovery Methode?

Vul dan hieronder je emailadres in en wij sturen je het informatiepakket met daarin een voorbeeldrapport, de verschillende onderdelen van insights en een praktijkcasus.

Over het IvPP

Het IvPP werkt samen met haar klanten aan oplossingen. Een training wordt wat ons betreft altijd ingezet om een of meerdere organisatiedoelen te bereiken.

Onze trainers zijn allen gecertificeerd Insights Discovery practitioner. Daarnaast zijn het ervaren trainers en hebben we expertise binnen veel verschillende branches. Ons team is bovendien groot genoeg om ook binnen de grootste organisaties trajecten te kunnen vervullen. Tot nu toe is onze grootste Insights-opdracht er een met 17 trainers geweest die in 1 ochtend gezamenlijk bij een klant werken, maar we durven ook nog grotere opdrachten aan.

Maak hieronder kennis met onze trainers en lees wat onze klanten over ons zeggen.

Wij werken onder andere voor:

Goede training, goede trainers. Inhoudelijk is er duidelijk goed over nagedacht en het is duidelijk dat ze erg veel ervaring met dit onderwerp hebben. Ze schudden de voorbeelden zo uit hun mouw. In de rollenspellen wordt je niet gespaard, maar door de humorvolle feedback kon ik hier goed mee omgaan.

H. Brouwer

Deze training is precies wat ik er van verwacht had. Je bent vooral (heel) veel aan het oefenen tijdens de training waardoor je lekker in het diepe gegooid wordt. Uiteindelijk leer je het toch in de praktijk.

Anoniem

Onder leiding van Pieter een positieve en inspirerende dag gehad om echt als team te kunnen acteren i.p.v. een groep individuen. Gedurende de dag was er aandacht voor elkaars sterkte punten, het geven van opbouwende kritiek en werken aan gezamenlijke doelstellingen.

Jan Kaan

Overleg?

Heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van Insights Discovery binnen uw organisatie? Bel dan met Bas Keyser op 0202618326. Liever contact via de email of wilt u dat we u terugbellen? Vul dan het formulier hiernaast in.

Bas Keyser

Directeur/Senior Consultant

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.