IvPP | Coaching Amsterdam

In individuele gesprekken van een uur werken we aan het bereiken van je persoonlijke doelen. In vijf tot acht gesprekken heb je een concreet, meetbaar resultaat behaald. We werken op basis van wetenschappelijke bewezen en effectieve methoden.

Vrijblijvend intakegesprek

Het is lastig om via het internet te beslissen wat de juiste coach voor jou is. Om de keuze gemakkelijker te maken zijn onze intakegesprekken vrijblijvend. Als je op basis van dit eerste gesprek beslist dat wij niet de juiste partij voor je zijn dan hoef je niets te betalen. Als je besluit om door te gaan, geldt het reguliere tarief.

We hebben ons coachingsaanbod onderverdeeld in vier noemers: personal coaching, corporate coachingloopbaancoaching en vitaliteitscoaching. Hieronder kun je meer lezen over de verschillende soorten coaching.

Personal coaching Amsterdam

Heb je het gevoel dat er meer inzit in jouw leven dan dat je er nu uithaalt? In dat geval is personal coaching iets voor jou. Onze specialiteiten zijn het versterken van je zelfvertrouwen, je productiviteit en je sociale vaardigheden.

Contact of Lees meer

 Loopbaan Coaching Amsterdam

Waar wil je naartoe en hoe kun je daar komen? Dat zijn in een notendop de vragen die spelen bij loopbaancoaching. We zijn graag je gesprekspartner als je wilt weten welk werk geschikt voor jou is, hoe je die ideale baan dan krijgt of in het kader van outplacement op zoek bent naar een nieuwe baan.

Contact of Lees meer

Corporate coaching Amsterdam

Managers, leidinggevenden en talentvolle starters krijgen al snel te maken met onderwerpen die weinig te maken hebben met hun vak. In onze corporate coachingstrajecten spijkeren we die kennis efficiënt en effectief bij. Thema’s zijn onder andere leidinggeven, talentontwikkeling, omgaan met het politieke spel en het vergroten van je persoonlijke kracht.

Contact of Lees meer

 Vitaliteit coaching Amsterdam

Voor problemen met stress, burnout en een verstoorde work-life balance

Je vraagt meer van jezelf dan dat je aankunt of er wordt meer van je gevraagd. In onze coaching zoeken we naar de juiste verhouding tussen presteren en ontspannen. We vergroten je vitaliteit en je weerbaarheid zodat je op korte- en lange termijn beter kunt presteren.

Contact of Lees meer

English coaching

We at the IvPP are fully aware that non-Dutch speakers (e.g. expats) also have a need for coaching. Maybe especially so. Therefore, all of our coaching services are available in English. Read more.

Investering

Jouw investering is 200,- euro per gesprek (60 minuten).

Het IvPP moedigt aan dat particulieren aan hun eigen ontwikkeling werken en geeft hen dan ook een korting van 50%. Je betaalt dan 100,- euro (prijzen zijn exclusief btw).

Contact

Contact

Wil je je aanmelden voor een vrijblijvend intakegesprek?

Neem dan contact met ons op via: 020 2604050 of contact@ivpp.nl

Heb je liever dat wij jou bellen? Laat dan je gegevens achter op onderstaand formulier:

Vul dit formulier in als je wilt dat wij contact met je opnemen of om je direct aan te melden voor de coaching:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.