Een laag zelfvertrouwen kan zich op verschillende manieren uiten. Je kunt je neerslachtig voelen omdat je een laag zelfbeeld hebt. Het kan ook zijn dat je stress ervaart omdat je perfectionistisch bent of faalangstig. En tot slot kan het voorkomen dat je onderpresteert omdat je onvoldoende op je eigen capaciteiten durft te vertrouwen.

Wij hebben een zelfvertrouwen coaching methode ontwikkeld waarmee deze problematiek voor een belangrijk deel verholpen kan worden.

Bij het IvPP geloven we in het belang van wetenschappelijk onderbouwde interventies. Daarom hebben we in samenwerking met de Vrije Universiteit Amsterdam onderzoek gedaan naar de beste methode om meer zelfvertrouwen te krijgen. We hebben dit onderzocht door onze training aan ruim 100 mensen te geven en te kijken wat het resultaat is. Hieruit bleek dat deelnemers met behulp van onze methode een significante stijging in hun zelfvertrouwen lieten zien.

Jij kunt nu direct starten met een coachingstraject dat is gebaseerd op deze methode.

Onze manier van werken

Specifiek aan onze methode is dat we zowel werken aan je waardigheid, als aan je vaardigheid:

Je vaardigheid is wat je kunt. Als je goed kunt schilderen, zal je zelfvertrouwen op dat gebied ook hoog zijn.

Je waardigheid is je eigenwaarde. Dit is hoe je over jezelf denkt. Als die gedachten positief zijn, zul je ook een positief zelfbeeld hebben.

Pas als deze twee onderdelen beide op een goed niveau zijn, kun je spreken van een Optimaal Zelfvertrouwen.

Om je vaardigheid en je waardigheid te versterken, werken we in de coachinggesprekken met cognitieve gedrags therapie, praktische huiswerkopdrachten en manieren om te verhelderen wat nu echt belangrijk is voor jou. Verder kunnen de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Wat is een optimaal zelfvertrouwen? Als begrijpt wat zelfvertrouwen is, zul je namelijk direct al de eerste stappen hebben gemaakt richting meer zelfvertrouwen.
  • Wat doen de meeste mensen fout als ze hun zelfvertrouwen proberen te vergroten (en hoe kun jij voorkomen dat je deze fouten maakt)?
  • De beste manier om met perfectionisme en faalangst om te gaan.
  • Wat zijn mogelijke bronnen van zelfvertrouwen? In welke situaties kun je aan je zelfvertrouwen werken?
  • Hoe kun je vol zelfvertrouwen zijn zonder arrogant of verwaand te worden?

 

Met onze unieke aanpak zijn we onder andere verschenen in:

 

media
 

Wat krijg je?

Een coachingstraject bestaat uit zes gesprekken van een uur (60 minuten). Deze gesprekken worden verzorgd door Robert Haringsma, psycholoog en auteur van het boek “Vergroot je Zelfvertrouwen”. De gesprekken worden gevoerd in Amsterdam op de Prins Hendriklaan 25-1. Je kunt zelf bepalen wanneer je deze gesprekken wilt voeren, dit kan zowel overdag als in de avonduren. Meestal neemt het gehele traject ongeveer 2,5 maand in beslag.

Naast de gesprekken krijg je een gratis exemplaar van “Vergroot je Zelfvertrouwen” en toegang tot de digitale training (normaal 97,- euro). Deze training bestaat uit vijf wekelijkse video’s van elk een uur, waarin de methoden die worden gebruikt tijdens de coachingsgesprekken nog eens grondig aan bod komen. Heb je tijdens het traject vragen of wil je iets met je coach delen, dan kun je zo vaak als je wilt via de mail contact opnemen.

Samengevat:

  • Zes individuele gesprekken van 1 uur
  • Toegang tot de digitale training Optimaal Zelfvertrouwen
  • Exemplaar van het boek: “Vergroot je zelfvertrouwen”
  • Onbeperkt mailcontact tijdens het traject

Jouw investering

De investering in het coachingspakket voor het vergroten van je zelfvertrouwen is 1200 euro. Omdat we particulieren willen aanmoedigen om aan hun persoonlijke ontwikkeling te werken, krijgen zij 50% korting. Je investering is dan 600 euro (prijzen zijn exclusief btw.)

We werken met een vrijblijvend intakegesprek. In dat gesprek kun je kijken of het klikt en of onze manier van werken je aanspreekt. Mocht je na dit gesprek niet door willen gaan met de coaching, dan hoef je ook niet te betalen. Als je wel besluit door te gaan, geldt het als het eerste gesprek.

In de meeste gevallen kun je binnen vijf dagen nadat je contact hebt opgenomen beginnen met de coaching. Je kunt ons contacteren op 0202604050 of via contact@ivpp.nl. Heb je liever dat wij contact met jou opnemen , dan kun je je telefoonnummer achterlaten op onderstaand formulier:

 

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend intakegesprek over zelfvertrouwen coaching:

Naam

Emailadres

Telefoonnummer

Bericht

Om spam te voorkomen, vragen we je om de code op het plaatje in te vullen

captcha

We gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke informatie. Lees hier meer over ons privacybeleid