Trainingen voor mensen die willen groeien

Het IvPP geeft trainingen voor mensen die willen groeien. Privé en op het werk.

De trainingen concentreren zich op het versterken van je sociale vaardigheden en je persoonlijke kracht.

Alle programma’s kenmerken zich doordat ze:

  • wetenschappelijk onderbouwd zijn
  • gegeven worden door ervaren trainers
  • een optimale combinatie bieden van theorie en praktijk

In onze trainingen gaan we niet alleen in op het aanleren van nieuwe vaardigheden, maar ook op het verwerven van de juiste mindset. De juiste mindset zorgt ervoor dat de verandering beklijft, want uiteindelijk telt alleen een blijvend resultaat.

Trainingen met Open Inschrijving

Positieve Assertiviteit

assertiviteitstraining

Voor jezelf op te komen, zonder de ander daarbij over het hoofd te zien. Nee kunnen zeggen, verzoeken kunnen weigeren én doen en ontspannen een gesprekje kunnen voeren. Dit zijn allemaal voorbeelden van een assertief optreden. In deze eendaagse training met langdurige begeleiding via internet, leer je alles over assertiviteit.

Lees meer

Positieve Psychologie

training

In deze training geven we, verspreid over twee dagen, een overzicht van de theorie en de praktijk van de positieve psychologie. Bij het Instituut voor Positieve Psychologie brengen we de inzichten over de positieve psychologie dagelijks in de praktijk én doen we wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met verschillende universiteiten.

Lees meer

Mindfulness MBCT

Mindfulness MBCT

Meer afstand kunnen nemen van je gedachten en je gevoelens. Weten wat je voelt, maar daar niet direct naar handelen. Rust vinden in acceptatie en van daaruit sturen op resultaat.

Lees meer

Incompany Trainingen

Stressvrije productiveit

stressvrije productiviteit

Langdurig op hoog niveau kunnen presteren, zonder vervolgens oververmoeid te raken. Duidelijk de hoofdzaken van de bijzaken kunnen blijven onderscheiden en kunnen accepteren dat je niet alle bijzaken onder controle hebt. Dit doen we allemaal in de training stressvrije productiviteit.

Lees meer

Mindfulness en talentontwikkeling

Mindfulness MBCT

Mindfulness in combinatie met de krachten-benadering. Mindfulnesstechnieken gebruiken om beter te leren zien waar jouw krachten zitten en om deze beter te leren gebruiken. Voor organisaties, teams en afdelingen die beter en op een vanzelfsprekende manier willen leren functioneren.

Lees meer