Coaching Amsterdam

[dt_divider style=”narrow”/]

In individuele gesprekken van een uur werken we aan het bereiken van je persoonlijke doelen. In vijf tot acht gesprekken heb je een concreet, meetbaar resultaat behaald. We werken op basis van wetenschappelijke bewezen, effectieve methoden.

Coaching

Vrijblijvend intakegesprek

Het is lastig om via het internet te beslissen wat de juiste coach voor jou is. Om de keuze gemakkelijker te maken zijn onze intakegesprekken vrijblijvend. Als je op basis van dit eerste gesprek beslist dat wij niet de juiste partij voor je zijn, hoef je niets te betalen. Als je wel besluit door te gaan, geldt het reguliere tarief.

We hebben ons coachingsaanbod onderverdeeld in drie noemers: personal coaching, loopbaancoaching en vitaliteitscoaching. Hieronder kun je meer lezen over de verschillende soorten coaching.

 

[dt_divider style=”narrow”/]

Personal coaching

Heb je het gevoel dat er meer inzit dan dat je er nu uithaalt? In dat geval is personal coaching iets voor jou. Onze specialiteiten zijn het versterken van je zelfvertrouwen, je productiviteit en je sociale vaardigheden.

Contact of Lees meer

Corporate coaching

Managers, leidinggevenden en talentvolle starters krijgen al snel te maken met onderwerpen die weinig te maken hebben met hun vak. In onze corporate coachingstrajecten spijkeren we die kennis efficiënt en effectief bij. Thema’s zijn onder andere leidinggeven, talentontwikkeling, omgaan met het politieke spel en het vergroten van je persoonlijke kracht.

Contact of Lees meer

[dt_divider style=”narrow”/]

Loopbaan Coaching

Waar wil je naartoe en hoe kun je daar komen? Dat zijn in een notendop de vragen die spelen bij loopbaan coaching. We zijn graag je gesprekspartner als je wilt weten welk werk geschikt voor jou is, hoe je die ideale baan dan krijgt of in het kader van outplacement op zoek bent naar een nieuwe baan.

Contact of Lees meer

Vitaliteit coaching

Voor problemen met stress, burnout en een verstoorde work-life balance

Je vraagt meer van jezelf dan dat je aankunt. Of er wordt meer van je gevraagd. In onze coaching zoeken we naar de juiste verhouding tussen presteren en ontspannen. We vergroten je vitaliteit en je weerbaarheid zodat je op korte en lange termijn beter kunt presteren.

Contact of Lees meer

[dt_divider style=”narrow”/]

Investering

Jouw investering is [highlight color=”blue”]200,- euro[/highlight] per gesprek (60 minuten).

Het IvPP moedigt aan dat particulieren aan hun eigen ontwikkeling werken en geeft hen dan ook een korting van 50%. Je betaalt dan 100,- (prijzen zijn exclusief btw).

[dt_divider style=”narrow”/]

Contact

Wil je je aanmelden voor een vrijblijvend intakegesprek?

Neem dan contact met ons op via: [highlight color=”blue”]020.260.40.50[/highlight] of contact@ivpp.nl.

Heb je liever dat wij jou bellen? Laat dan je gegevens achter op onderstaand formulier:

Vul dit formulier in als je wilt dat wij contact met je opnemen of om je direct aan te melden voor de coaching:

Naam*

Emailadres*

Telefoonnummer

Bericht

We gaan zorgvuldig om met je persoonlijke informatie. Lees hier meer over ons privacybeleid